Werkgevers


In de huidige maatschappij is stress op het werk een groot probleem. Steeds meer werknemers vallen uit met stress gerelateerde klachten. Eén op de zeven werkenden (HSP & niet-HSP) heeft zelfs last van burn-out klachten. Dat zijn 1,3 miljoen mensen. Dit zorgt voor 11 miljoen dagen per jaar dat werkenden ziek thuis zitten door werkstress en werkdruk. Hoo
g Sensitieve Personen (HSP) lopen door bepaalde specifieke persoonlijkheidskenmerken extra risico op uitval door stress-gerelateerde klachten.

 

Voordat jouw werknemer (HSP of niet-HSP) in een burn-out terecht komt, gaat er al een lange fase met vele signalen aan vooraf. Door middel van een coachings-traject kan goede begeleiding worden geboden, met als doel te voorkomen dat de werknemer daadwerkelijk in een burn-out terecht komt en langdurig uitvalt.

 

Wil je als werkgever een coachingstraject vergoeden voor je werknemer? Of is er interesse in meer uitleg over de hoogsensitiviteit en het grotere risico dat HSP lopen op (chronische) stress, overspannenheid of burn-out? 

 

Neem dan gerust contact op via info@coachingspraktijk-besuare.nl  ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.