Over Marjolein

 

Mijn naam is Marjolein en ik woon samen met mijn man & zoon in Papendrecht.

Sinds een aantal jaar weet ik dat ik hoogsensitief ben. Tot die tijd ervaarde ik vooral de mindere kanten van mijn sensitiviteit en was ik vooral bezig met de wereld om mij heen. Pleasen, aanpassen & perfectionistisch gedrag waren mijn niet vreemd. Daarnaast had ik er vooral moeite mee, wanneer dingen niet liepen zoals verwacht. Ik voelde me anders en niet begrepen. Ik raakte er van overtuigd dat als ik niet teveel op zou vallen en gewoon mee zou doen met de buitenwereld, het wel goed zou komen. Ik stond niet bij mezelf op de 1e plaats, deed vaak niet wat ik wilde en bij mij paste. Ik was daardoor steeds vaker ontevreden over mezelf en ik ben daardoor uiteindelijk volledig vastgelopen.

 

Ik kwam in aanraking met hoogsensitiviteit en realiseerde mij, dit ben ik! Ik ging me er in verdiepen en dacht steeds meer na over wie ik nu eigenlijk ben & wat ik wil. Door alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven, is er als het ware een beschermlaagje over mijn persoonlijkheid heen komen te liggen. Dit laagje werd door de jaren heen steeds dikker en ik droeg de steeds zwaarder wordende rugzak met ervaringen altijd met mij mee. Maar wie ben ik nu eigenlijk zonder al die lagen? En kan ik die rugzak ook afzetten? Het was een heel verwarrende periode en hoe rot ik mij ook voelde, precies deze fase werd het startpunt voor verandering. Ik besloot dat ik niet wilde blijven waar ik was en maakte de keus om het anders te gaan doen. Ik leerde mezelf opnieuw kennen & begon steeds meer te luisteren naar degene die het beste weet wat ik nodig heb: mezelf!

 

Ik stelde vragen als:

  • Wat vind ik eigenlijk belangrijk?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Waar word ik gelukkig van?

 

Ik pelde laagje voor laagje af en zo kwam ik steed dichter bij wie ik ben. Zo is de naam voor mijn praktijk ontstaan, want ik gun het jou ook om te kunnen zijn zoals je bent. In het engels is dit "be as you are' oftewel: BE-SU-ARE

 

Een aantal jaar geleden heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad dat ik bijna niet heb overleefd. Ik heb aan den lijve ondervonden dat het leven heel kwetsbaar is en binnen een paar seconden voorbij kan zijn. Daarom wil ik aan je meegeven; laat je niet teveel leiden door de wereld om je heen, maak keuzes die goed zijn voor jou! Neem de regie over jouw leven weer zelf in handen & leef jouw leven! Er is echt maar 1 persoon die weet wat jij nodig hebt...

 

Ben jij ontevreden over het gaat in jouw leven? Dat is mooi!! Juist nu kun je de beslissing nemen; ga ik zo door of is het tijd voor verandering? Je staat op een splitsing, welke kant ga jij op?

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Maak vandaag nog de keus om de regie over jouw leven terug in handen te nemen. Zet die 1e stap!

 

Ik zie je graag in mijn praktijk

 

Lieve groet,

Marjolein