Ervaring anderen

 

Coachingstraject

Oprecht, discreet, gevoelig, doortastend, liefdevol, empathisch, krachtig, authentiek & vakkundig. Dat zijn de woorden die bij mij opkomen als ik aan Marjolein denk. Onder haar zorgvuldige begeleiding, heb ik gedurende onze sessies, een bijzondere reis in mijzelf gemaakt, waarin ik zeer waardevolle handvatten en inzichten heb mogen ontvangen. Zelfbewustzijn, een steun die van onschatbare waarde is in dit leven.

 

Ik ben Marjolein erg dankbaar!

(Marlies)


Reiki behandeling

Ik heb een hele fijne Reiki behandeling gehad van Marjolein. Ze neemt de echt tijd voor je, luistert goed en is ontzettend aardig. De behandeling zelf heb ik als zeer bijzonder ervaren en ik voelde al direct meer rust in mijn lichaam komen. Ik kan het iedereen aanraden en kom zeker nog eens terug!

 

Nogmaals bedankt Marjolein voor deze bijzondere en fijne behandeling.

(Hanneke)


Reiki behandeling

In het verleden al ervaring opgedaan met Reiki en nu voor het eerst bij Marjolein geweest. Hele fijne 1ste indruk. Marjolein straalt rust uit net als de kamer. De behandeling was heel fijn en heerlijk ontspannend. 

 

Kan het iedereen aanraden en ik ga zeker een volgende afspraak maken.

(Henry)


Coachingstraject

Soms komt er iemand op je pad, die je richting geeft omdat je het zelf even niet kan benoemen. Marjolein is in staat om met haar technieken dieper tot je eigen ik te komen. Op dat moment waren het voor mij eye-openers en nu een paar maanden later leveren deze nog meer inzichten en bruikbare tips op. Marjolein is een fijne vrouw die gastvrij en zeer toegankelijk is.

 

Ik ben erg blij dat ze op mijn pad gekomen is.

(Tanja)


Coachingstraject

Marjolein heeft mij leren luisteren naar mijn lichaam & geest. Zij heeft mij geleerd om mijn overtuigingen die er in meer dan 40 jaar ingeslopen waren en als normaal werden ervaren, te scheiden van de signalen die mijn lichaam gaf. Marjolein merkte op dat ik wel eens hoogsensitief zou kunnen zijn, hierdoor vielen er voor mij vele puzzelstukjes op zijn plek. Marjolein is een kwalitatieve, hoogwaardige coach, down to earth en recht door zee.

 

Ik hoop dat je nog vele mensen kunt coachen in hun zoektocht naar rust in zichzelf.

(Arie)