HSP-Test

 

Wellicht ben je nog niet bekend met hoogsensitiviteit of heb je wel een onderbuikgevoel, maar twijfel je nog. Hoogsensitiviteit komt in vele vormen; wat de ene persoon lastig vindt, vindt de ander juist geen probleem. Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheidskenmerk en er wordt dan ook geen diagnose gesteld door bijvoorbeeld een arts.

 

Door middel van hersenscans is er wel wetenschappelijk bewezen dat het brein van hoogsensitieve personen (HSP) daadwerkelijk anders werkt. Wil je inzicht krijgen in jouw eventuele hoogsensitiviteit?  Doe dan eens de HSP Test 

 

Ben je HSP en loop je nu vooral tegen de lastkant van jouw hoogsensitiviteit aan? Weet dat het ook anders kan! Ik kan je begeleiden om meer inzicht te krijgen in jezelf en wat jij als HSP nodig hebt. Zo zul je jezelf beter gaan begrijpen en ervaar je meer rust & balans.

 


Meditaties

 

Grondings-Meditatie

Gronden of aarden helpt wanneer je teveel in je hoofd zit, teveel gedachten hebt of aan het piekeren bent. Een grondingsmeditatie helpt om weer te verbinden met jouw lichaam. Je kunt deze meditatie doen wanneer jij het nodig hebt.

 

Ontspannings-Meditatie

Een meditatie om ontspannen aan de nieuwe dag te beginnen of je dag rustig af te sluiten. Een fijn moment voor jezelf om naar binnen te keren en te verbinden met je lichaam.

 

Meditatie-Verbinden met jezelf

Een fijne & ontspannende meditatie om te verbinden met jezelf. In de ontspanning mag je luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft.