MEDITATION MOMENTS

BETER SLAPEN * MINDER STRESS * MEER FOCUS

 

In mijn praktijk werk ik als gediplomeerd Holistisch Coach en Hooggevoeligheids-deskundige met verschillende methodieken en mediteren is daar één van. Ik ervaar zowel in mijn werk als persoonlijk de voordelen van mediteren en dat gun ik jou ook:

  • meer rust in je hoofd
  • je gaat er beter door slapen
  • je ervaart minder stress
  • je hebt meer energie gedurende de dag

 

Wanneer je regelmatig mediteert, ervaar je zowel meer fysieke als geestelijke rust. Naast dat ik zelf meditaties creëer, gebruik ik ook    de Meditation Moments app van Michael Pilarczyk. Een hele fijne app met een breed aanbod van o.a. meditaties, muziek, Yoga Nidra, luisterboeken en ademhalingsoefeningen.

 

Daarnaast ontvang je ook regelmatig uitnodigingen voor een challenge, zoals de Lente Reset. Dit is een 7-daagse challenge die je helpt bij het oppakken van gezonde gewoontes en routines, zoals dagelijks mediteren. Er zijn verschillende sprekers waar je uit kunt kiezen, er is dus altijd wel een meditatie te vinden die bij jou past. 

 

Ben je nog niet helemaal thuis in het mediteren? Dan kun je het programma volgen ‘starten met mediteren’.

 

Sinds kort ben ik Ambassadeur van Meditation Moments en dat betekent dat ik jou een mooie aanbieding mag doen, namelijk;

 

  • Een jaarabonnement met €10,- korting!

 

Je ontvangt eerst 30 dagen gratis Meditation Moments Premium, waarmee je toegang hebt tot het gehele aanbod van de Meditation Moments app. Voor het einde van je proefperiode ontvang je een mail met het kortingsaanbod €10. Mocht je geen gebruik willen maken van het kortingsaanbod, dan wordt het account omgezet naar een gratis account. Je kunt de app dan blijven gebruiken, alleen is het aanbod beperkt. Je hebt dus niet te verliezen en alles te winnen!

 

Heb je interesse?

 

Vul dan je gegevens in en ontvang de unieke link waarmee je jouw proefabonnement kunt starten*

 

* wanneer je een coachingsessie/traject of Reiki behandeling boekt, ontvang je automatisch de link